Αγαπητές φίλες και φίλοι, 

 Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λατσιών. Η σελίδα συνεχίζει και φέτος να είναι ενεργή, προς εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο αρχικά δημιουργήθηκε, που δεν είναι άλλος απο το να αποτελέσει, όχι απλώς ένα μέσο προβολής των δραστηριοτήτων του συμβουλίου, αλλά και ένα κοινό τόπο επικοινωνίας, παραγωγικής αλληλεπίδρασης και κατάθεσης νέων προτάσεων και ιδεών. Σαν σκοπό έχει επίσης την προσέλκυση όλο και περισσότερων νέων, διεγείροντας το έμφυτο ενδιαφέρον τους προς τη δημιουργική έκφραση και τον ανοιχτό, ελεύθερο διάλογο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νεολαίας Λατσιών έχει να επιδείξει ένα πολυποίκιλο και πολύπλευρο έργο. Αποτελεί έναν ιστορικό θεσμό ο οποίος χάρη στο κόσμο του καθώς και χάρη στα άτομα απο τα οποία σχετίστηκε κατα καιρούς, έλαμψε στην κοινότητα των Λατσιών. Μέσω πολιτιστικών, ανθρωπιστικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων οι νέοι του Δήμου μας καλούνται να κατοπτρίσουν το μέλλον του τόπου μας στη βάση της ευγενούς αλλά και ενίοτε μαχητικής τους διάθεσης για προσφορά στη κοινωνία και τον άνθρωπο.

Νέοι και νέες, πιστεύω σε εμάς! Μόνο εμείς μπορούμε να φωτίσουμε το κόσμο μας με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Σας καλώ να εμπλουτίσετε τις δράσεις του Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου μας και να συμβάλετε στη διαχρονικότητα του ιερού αυτού θεσμού - ενός θεσμού, που είναι αφιερωμένος άλλωστε, σε ποιούς άλλους... σε εμάς!

Φιλικά,

Κωνσταντίνος Μιχαήλ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λατσιών

(Μπορείτε να εκφράσετε τις απόψεις αξιοποιώντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συμβουλίου).

 

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

 • Τα νέα της νεολαίας Λατσιών
 • Συναυλία με τον STAN Ο STAN, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται για να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του το κοινό της Λευκωσίας!Μια μοναδική μουσική βραδιά αναμένεται να ζήσουν οι παρευρισκόμενοι ...
  Posted May 29, 2017, 1:09 AM by Νεολαία Λατσιών
 • ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 02/06/2017 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΑΤΣΙΑ 2017
  Posted May 29, 2017, 1:05 AM by Νεολαία Λατσιών
 • Γενική Συνέλευση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λατσιών 14 Μαρτίου 2017 Πρός:       Όλα τα οργανωμένα σύνολα νεολαίας που δραστηριοποιούνται εντός των Δημοτικών Ορίων Δήμου Λατσιών, Τοπικές Οργανώσεις των πολιτικών οργανώσεων νεολαίας,Προέδρους Κεντρικών Μαθητικών Συμβουλίων Γυμνασίου και Λυκείου Λατσιών,Εθελοντικές οργανώσεις ...
  Posted Feb 24, 2017, 12:36 PM by Νεολαία Λατσιών
 • 04/12/2016 Φεστιβάλ αγάπης Carlsberg 10:00-5:00ΜΜ
  Posted Nov 29, 2016, 12:53 AM by Νεολαία Λατσιών
Showing posts 1 - 4 of 68. View more »
 
Γίνε εθελοντής στον Δήμο Λατσιών

Δήμος Λατσιών