Προκήρυξη Διαγωνισμού Αφίσας Ζω - Δημιουργώ σε μια ελεύθερη Κύπρο

posted Sep 25, 2015, 8:09 AM by Νεολαία Λατσιών   [ updated Sep 25, 2015, 9:57 AM ]
http://lapithoskaravas.wix.com/postercompetition

Αγαπητοί Κύριοι/ιες

 

Εκ μέρους της Νεολαίας Δήμων Λαπήθου και Καραβά σας χαιρετούμε και συγχαίρουμε για την ενημερωτική ιστοσελίδας που λειτουργάτε επιτυχώς.

 

Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το διαγωνισμό που διοργανώνουμε από κοινού οι δύο Νεολαίες.


Ο διαγωνισμός αφορά το σχεδιασμό αφίσας  με θέμα «Ζω - Δημιουργώ σε μια ελεύθερη Κύπρο και πραγματοποιείται με την πολύτιμη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.


Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νέους να εκφράσουν το όραμα τους για μια ελεύθερη ενωμένη Κύπρο μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο με την πολύπαθη σύγχρονη ιστορία και κληρονομιά του τόπου μας. Έχοντας ως εφαλτήριο προσωπικά βιώματα αλλά και αντλώντας στοιχεία από τη συλλογική μνήμη, παιδιά και νέοι από 10 έως 35 ετών καλούνται να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν υπό μορφή αφίσας μεγέθους Α3 το όραμα τους για μια ελεύθερη Κύπρο. Ο διαγωνισμός διαχωρίζεται σε 3 (τρεις) κατηγορίες: Α' Ομάδα: 10-14 ετών, Β' Ομάδα: 15-18 ετών και  Γ' Ομάδα: 19-35 ετών.

 

Περεταίρω πληροφορίες επισυνάπτονται στο email, όπως το δελτίο τύπου και η ηλεκτρονική προκήρυξη. Ο διαγωνισμός διατηρεί παράλληλα και ιστοσελίδα: 


http://lapithoskaravas.wix.com/postercompetition και σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/postercompetitionKaravasLapithos Σας ευχαριστούμαι πολύ για το χρόνο σας, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ενημερωτικό σας έργο.

 

Εκ μέρους της οργανωτικής ομάδας


ą
Νεολαία Λατσιών,
Sep 25, 2015, 8:09 AM
Ċ
Νεολαία Λατσιών,
Sep 25, 2015, 8:09 AM
ĉ
Νεολαία Λατσιών,
Sep 25, 2015, 8:09 AM
Comments