Ανακοινώσεις


Συναυλία με τον STAN

posted May 29, 2017, 1:09 AM by Νεολαία Λατσιών

ΣΤ.ΑΝ.
Ο STAN, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται για να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του το κοινό της Λευκωσίας!

Μια μοναδική μουσική βραδιά αναμένεται να ζήσουν οι παρευρισκόμενοι την Παρασκευή, 9 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Λατσιών. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με την ορχήστρα του, μετά την πρόσφατη πλατινένια απονομή του δίσκου του “11:11” υπόσχονται ανεπανάληπτο κέφι!

Η βραδιά θα αρχίσει στις 19:30 με την εμφάνιση νεανικών συγκροτημάτων και θα συνεχιστεί με την εμφάνιση του δημοφιλούς καλλιτέχνη στις 21:30.

Στον χώρο θα υπάρχουν περίπτερα που θα διαθέτουν προς πώληση φαγητά και μη αλκοολούχα ποτά.
Αρένα: €10
VIP: € 15

Γενική Συνέλευση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λατσιών 14 Μαρτίου 2017

posted Feb 24, 2017, 12:00 PM by Νεολαία Λατσιών   [ updated Feb 24, 2017, 12:36 PM ]

Πρός:       Όλα τα οργανωμένα σύνολα νεολαίας που δραστηριοποιούνται εντός των Δημοτικών Ορίων Δήμου Λατσιών, 
Τοπικές Οργανώσεις των πολιτικών οργανώσεων νεολαίας,
Προέδρους Κεντρικών Μαθητικών Συμβουλίων Γυμνασίου και Λυκείου Λατσιών,
Εθελοντικές οργανώσεις,
Κοινωνικές οργανώσεις,
Πολιτιστικές οργανώσεις,
Περιβαλλοντικές οργανώσεις,
Άλλες οργανώσεις νεολαίας,
Άτυπες ομάδες νεολαίας,
Τοπικά Γραφεία Συνδικαλιστικών Οργανώσεων.

Κυρίες, κύριοι,

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, επιθυμούμε να σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, που θα πραγματοποιηθεί τη 14 Μαρτίου και ώρα 7.30μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Λατσιών.

Η Γενική Συνέλευση θα ασχοληθεί με τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του Συμβουλίου και τον οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου έτους, καθώς και με την εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας θεσπίστηκε για να μπορούν οι νέοι μας να συμμετέχουν στα κοινά, να καταθέτουν εισηγήσεις και απόψεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία κ.α.

Η εγγραφή της οργάνωσης - μέλους γίνεται έπειτα από γραπτή
αίτηση της προς την Εκτελεστική Επιτροπή. Η Εκτελεστική Επιτροπή
μεταβιβάζει, μέσω σημειώματος, τις απόψεις της προς την αρμόδια
Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λατσιών για λήψη απόφασης / διαμόρφωση εισήγησης προς την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λατσιών.

Κριτήρια ένταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας:

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εγγραφή οργάνωσης νεολαίας στο μητρώο των οργανώσεων - μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λατσιών έχουν όλες οι οργανώσεις νεολαίας που δραστηριοποιούνται εντός των δημοτικών ορίων Λατσιών και που απαραίτητα ικανοποιούν τα οποιαδήποτε κριτήρια ή/και προϋποθέσεις έχουν καθοριστεί από την αρμόδια Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λατσιών.

Συγκεκριμένα:

1. Η οργάνωση νεολαίας θα πρέπει να έχει 20 νέους και νέες σαν ελάχιστο αριθμό μελών.

2. Η οργάνωση νεολαίας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα χρόνο ζωής και δράσης.

3. Η οργάνωση νεολαίας θα πρέπει να έχει Καταστατικό ή Κανονισμό ή Πλαίσιο Λειτουργίας το οποίο θα πρέπει να συνοδεύει την αίτηση εγγραφής της οργάνωσης στο Μητρώο των οργανώσεων — μελών,

4. Το Μητρώο μελών της υπό ένταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών οργάνωσης νεολαίας, θα πρέπει, επίσης, να συνοδεύει την αίτηση εγγραφής.

5. Ορίζεται αντιπρόσωπος και 2 άλλα πρόσωπα που θα αναπληρώνουν το διορισμένο αντιπρόσωπο σε περίπτωση απουσίας του.

Σας ενημερώνουμε ότι το πλήρες καταστατικό βρίσκεται, για δική σας ευκολία, στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λατσιών www.latsia.org και τελευταία ημερομηνία υποβολής εγγραφών των οργανώσεων – μελών είναι την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017. Οι αιτήσεις σας πρέπει να αποσταλούν ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στο Δημαρχείο Λατσιών υπόψη Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λατσιών.

Σας ευχαριστούμε

Κωνσταντίνος Μιχαήλ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λατσιών

Εφηβεία, Ορμονικές αλλαγές, Επιπτώσεις στην Ψυχολογική ισορροπία του Εφήβου, Σωστή διατροφή,-Σακχαρώδης Διαβήτης 1&2-Τρόποι αντιμετώπισης

posted Nov 22, 2016, 12:41 PM by Κυπριανός Φιλίππου   [ updated Nov 22, 2016, 12:42 PM ]

Ο Σύνδεσμος Γονέων του Γυμνασίου Λατσιών διοργανώνει, Διάλεξη την Τετάρτη 23/11 η ώρα 7 μ.μ. στο χώρο υποδοχής του Δημαρχείου Λατσιων με θέμα " Εφηβεία, Ορμονικές αλλαγές, Επιπτώσεις στην Ψυχολογική ισορροπία του Εφήβου, Σωστή διατροφή,-Σακχαρώδης Διαβήτης 1&2-Τρόποι αντιμετώπισης".Ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα με πολύ αξιόλογους εισηγητές! Από τις 6:30 θα γίνονται δωρεάν μέτρησεις για τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και για την αρτηριακή πίεση από την ειδική μονάδα του Συνδέσμου Διαβητικών.Υποστηρίζει ο Δήμος Λατσιών και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών .

Έντυπο Απαλλαγής Ευθύνης

posted Nov 22, 2016, 1:09 AM by Νεολαία Λατσιών

Το έντυπο αυτό πρέπει να συμπληρώνεται ανάλογα από τον γονέα κηδεμόνα και να παραδίδεται μαζί μέ κάθε αίτηση για συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας από άτομα κάτω των 18 ετών.

"FeeΛΛ it" Σάββατο 19/11/2016 στις 5:00-11:00 μ.μ. - Κλειστό γήπεδο Δήμου Λατσιών "Σωτήρης Μέσσιος"

posted Nov 9, 2016, 7:07 AM by Νεολαία Λατσιών   [ updated Nov 9, 2016, 7:23 AM ]https://www.facebook.com/events/1068013273311689/
 Λεπτομέρειες
Σας προσκαλούμε στο "FeeΛΛ it" το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 5:00-11:00 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Λατσιών "Σωτήρης Μέσσιος" (δίπλα από το Λύκειο Λατσιών). Σας περιμένουμε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη παιχνίδι, φαγητό, χορό, τραγούδι και πολλή διασκέδαση. 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:
5:00-7:00 Live Link By Mix FM
5:00-8:00 Παιχνίδια (sumo, face painting, can game, twister, photobooth, escape the haunted house)
7:00-9:00 Καλιτεχνικό Πρόγραμμα (Rebel Dancers, Vattis, TEAM, Nicosia Dance Center, Cypher, Τραγούδι στη νοηματική γλώσσα, Τραγούδι απο μαθητές, χοροί απο άλλα Λύκεια της Λευκωσίας)
9:00-11:00 Dj Elconèe & Dj Maltez

Εισοδος: 3 Ευρω
Περιλαμβανει ενα 2 ευρω κουπονι για τις δραστηριότητες.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Νεφέλης ώστε να μεταβεί στο εξωτερικο για μεταμόσχευση μυελού των οστών και τους άπορους μαθητές του Λυκείου Λατσιών. Την εκδηλωση στηρίζει επίσης η Σχολή Κοφών Κύπρου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

---------------------------------

We invite you to "FeeLL it" Saturday, November 19 at 5: 00-11: 00 pm the indoor stadium of the Municipality of Latsia "Sotiris Messios" (next to Latsia Lyceum). We are waiting you for a unique night full of game, food, dance, songs and lots of fun.

Event Schedule:
5: 00-7: 00 Live Link By Mix FM
5: 00-8: 00 Games (sumo, face painting, can game, twister, photobooth, escape the haunted house)
7: 00-9: 00 Artists Program (Rebel Dancers, Vattis, TEAM, Nicosia Dance Center, Cypher, song in sign language, Song of students dances from other high schools in Nicosia)
9: 00-11: 00 Dj Elconèe & Dj Maltez

Entrance: 3 Euro
It includes a 2 Euro voucher for activities.

Part of the proceeds will be donated to the financial support of small Nefeli to go abroad for bone marrow transplantation and to the poor students of our school. The event was also supported by the Deaf School Cyprus.

Stay tuned for more information

ΕΝΤΥΠΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 27/11/2016

posted Nov 7, 2016, 10:31 AM by Νεολαία Λατσιών   [ updated Nov 22, 2016, 2:07 AM ]

Έντυπα Εκδρομής Αντιπροσώπων Λυκείου Λατσιών.  
Μαζωτός 2016

ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, ώρα 7:30 μ.μ.

posted Nov 3, 2016, 3:04 AM by Νεολαία Λατσιών

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου σας προσκαλούμε σε πανδημοτική Συγκέντρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, ώρα 7:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. 

Θέματα: 1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΟΥ.

 2. Τιμητική Βράβευση δημοτών και συνεργατών για την προσφορά τους. 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ

1-10 of 68